Sedih!! Suami Hadiah Madu Pada Hari Ulangtahun Perkahwinan, Wanita Ini Luah Perasaan Di Twitter

Hari ulangtahun perkahwinan adalah tarikh yang sentiasa ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan suami isteri. Pastinya si isteri akan beria-ia merancang sambutan yang indah bagi meraikan hari yang bermakna itu.

Namun bagaimana pula, jika hari yang bermakna itu bertukar menjadi hari yang paling buruk apabila seorang isteri mengetahui suaminya berkahwin lain? Perasaan hancur, sedih, dan berasa dikhianati pasti akan dirasai oleh seorang isteri.

Begitulah yang dialami oleh seorang wanita yang dikenali sebagai sebagai E. Kisah E ini diceritakan kembali oleh rakan sekerjanya di laman Twitter rakannya.

Ikuti bebenang ini.

Sebelum tiba ulang tahun perkahwinan

Sebelum tibanya ulangtahun perkahwinan E dan suaminya, E telah merancang untuk meraikan untuk mengadakan candle light dinner untuk suaminya, dengan bantuan rakannya.

Cerita bermula

E memberitahu bahawa suaminya ada hasrat ingin berkahwin lain. Sebelum ini E dapat menghidu perbuatan curang suaminya, tapi suami E menafikan. Tapi suatu hari E check WhatsApp suaminya, dan dia terjumpa perbualan WhatsApp suaminya dan perempuan lain yang begitu mesra dan manja.

Suami E nekad untuk kahwin lain

Jumpa kad kahwin suami dan madu

E check WhatsApp suaminya, perasaannya sedih apabila dia lihat kad undangan perkahwinan suami dan madunya. Pada tarikh ulangtahun perkahwinannya, suaminya bina tarikh ulangtahun perkahwinan dengan perempuan lain.

Kepada suami, hargailah isteri.

Sumber : @sugarcandy_go via https://www.ohmymedia.cc

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *