Gaya Rambut Baru Aedy Ashraf Sibuk Diperkatakan Netizen

Lucu! Itulah perkataan yang dapat diungkapkan selepas membaca usikan netizen terhadap rambut baru pelakon kacak Aedy Ashraf. Aedy yang sebelum ini terkenal dengan jolokan tarzan Malaysia kini nampaknya telah memotong rambut dengan gaya terbaru sempena memasuki tahun 2019.

Menerusi akaun Instagram miliknya, Aedy berkongsi beberapa koleksi foto yang merakamkan rambut barunya.

Bagaimanapun perkongsian itu ternyata menerima pelbagai reaksi netizen.

Rata-ratanya menyatakan rasa terkejut dan tidak menyangka Aedy memilih untuk memotong rambut dengan gaya seperti itu.

“misz_auroraPatot la mak aku cari mangkok kat rumah takde..ingatkan hilang entah kemana..rupanya dia yang amik pakai kat rambut..woi pulang balik mangkok mak aku…bising dah die kat dapur mangkok hilang..ahahaha gurau2…”

Mangkuk, tempurung kelapa,cendawan dan Pekan Batu Belah Batu Bertangkup antara usikan netizen terhadap pelakon lelaki kacak tersebut.

“rabwhpekan telur tembakul mak mana HAHAHAHA”

“anissurayaasrafRambut win ah macam orang penan”

“elinarusokHahahahaha tempurung kelapa atas kepala”

“capt.neldah besar dah Pekan”

“syfqszwnbila kau suruh mak kau potong rambut be like”

Namun tidak kurang juga ada yang memuji Aedy kerana berani membuat keputusan untuk memotong rambut dengan gaya unik.

Di sini kami kongsikan foto-foto terbaru Aedy:

Min tengok dah macam iras iras pekan ikan tembakul pun ada.. Pasni ramai la yang mengikut stail baru ni yer..

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! News Today

Sumber : gempak dan ig Aedy Ashraf